Brána temna recenzia

17. listopadu 2009 v 11:02

Ak mám byť úprimná nikdy som nebola dobrá v písaní recenzií a tu sa to plne odzrkadľuje aj keď je to jeden z mojich obľúbených príbehov :) pravdu povediac keď sme s Myiou písali poslednú časť bola som na jednej strane šťastná a na druhej sa mi chcelo plakať , ale aj tak si myslím, že je to úžasná skúsenosť :) písať takto niečo s Myiou jednou z mojích obľúbených autoriek :)

Brána temna príbeh inšpirovaný anime Soul Eater , aj keď nie je úplne klasický a taký aké bolo anime. Skôr je to trochu prehodené.

V tomto svete vládne šialenstvo , ktoré je sprevádzané ľuďmi, ktorí nasledujú Kishina. Sprvádzané povzdychmi tých, ktorí stále odolávajú, ale budú schopní sa vzoprieť proti takej mocnej sile? Ktorá na nich tlačí a láka ich na svoju stranu nech sa deje čokoľvek? Existujú len štyri osoby, ktoré dokážu odolať a tiež sú naše hlavné. Otec a syn -Kishin a Kid , Myia- bezcitná vrahyňa , Ayra - tá čo chce pomstiť svoju rodinu.

Každý z nich má iný dôvod vydržať
až dokonca nevzdať sa. S týmito dôvodmi sa stretávame v príbehu, ktorý je ako preplnený úvahami tak aj šialenstvom či kopu otázok, ktoré na konci možno ani nebudú zodpovedané alebo skôr na ne nikto nepozná odpoveď? Otázka pre tých, ktorý si ju dokážu zodpovedať.


No príbeh sa zamotáva je plný pocitov ako láska, nenávisť, priateľstvo či mnoho iných veď pri pár citoch život nikdy neskonči . Takže kto sa rozhodne čítať posvieťte si . Temnota prichádza a ťahá so sebou aj šialenstvo.


Vlastne ani tak neviem čo k tomuto príbehu povedať viac myslím, že toto plne stačí a kto bude chcieť tak si ten príbeh prečíta :) to budem moc moc rada :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Amu-chan Amu-chan | Web | 17. listopadu 2009 v 11:15 | Reagovat

samo že hodím :3

2 Amu-chan Amu-chan | Web | 17. listopadu 2009 v 11:20 | Reagovat

len som bola s kamoškou a ona mala len foťak tak mi ich musí poslať

3 Sen Sen | Web | 17. listopadu 2009 v 11:25 | Reagovat

To je jednou z vecí, prečo recenzie nepíšem xD Nikdy som ich nepísala a nikdy som len ani nerozmýšľala nad tým, že ich budem písať... neviem prečo, jednoducho sa mi to nezdalo potrebné xD

Tvoja recenzia je fajn :) Aj keď, musíme si priznať, dala by sa vylepšiť xD :)

4 Sen Sen | Web | 17. listopadu 2009 v 11:35 | Reagovat

xD Jo, to býval aj môj problém v recenziách na anime... vždy som všetko prezradila xDDD

5 Sofie Sofie | Web | 17. listopadu 2009 v 11:38 | Reagovat

recenze...je moc těžké napsat recenzi...musíš vystihnout všechny z příběhu aniž bys prozradila závěr děje a aniž bys na něco zapomněla

6 Sofie Sofie | Web | 17. listopadu 2009 v 11:38 | Reagovat

*všechno

7 Sofie Sofie | Web | 17. listopadu 2009 v 11:38 | Reagovat

jinak moc moc prosím o vyplnění dotazníku na mém blogu :) děkuji
http://sofie.blog.cz/0911/obrovsky-dotaznik-xd

8 Awaki no Tenshi Sbínko :) Awaki no Tenshi Sbínko :) | Web | 17. listopadu 2009 v 11:41 | Reagovat

ok , tka jestli se ti ta cervena tam libi , tak ji tam necham :)) A jinak , vazne moc dekuji za pochvalu dessingu ... Pokud budeš teda chtít , jsem ochotna přistoupit k tomu ti nějaký udělat , ale jen pokud budeš chtít. Ber to jako malou doměnu , zaty roky sb :))  A neboj se , u tebe zase žeru ty tvoje smysli na psaní příběhu a básní :) Ty jsi v tomhle jednička a vždycky budeš :) ... Prostě naoplátku já obdivuji tvoji tvůrčí schopnost co se tohoto týče :) ... A recenze se ti právěže moc povedla :)

9 Sachiko Sachiko | Web | 17. listopadu 2009 v 11:51 | Reagovat

A já myslela že je to už desítka XD neva hezky sepsaná recenze ^^

10 Amu-chan Amu-chan | Web | 17. listopadu 2009 v 11:53 | Reagovat

krásna recenzia

11 Amu-chan Amu-chan | Web | 17. listopadu 2009 v 11:54 | Reagovat

a aj ja sa teším :3

12 Tama Tama | Web | 17. listopadu 2009 v 13:07 | Reagovat

Náhodou Ayra,moje recenzie sú sto krát horšie :D Preto ich ani radšej nepíšem XD   ;-)

13 Klára Klára | Web | 17. listopadu 2009 v 14:57 | Reagovat

joo je trochu divný uprostřed rozečtený povídky si přečíst recenzi xD ale neva, je to dobrá recenze na úplně super povídku n_n

14 Tama Tama | Web | 17. listopadu 2009 v 19:14 | Reagovat

Krásny desing,len to ám moc roztiahnuté,tak to presahuje XD

15 ...::♥ Sayuri ♥::... ...::♥ Sayuri ♥::... | Web | 10. prosince 2009 v 20:16 | Reagovat

no... keď mám konečne kúúúsok času idem sa do toho pustiť... :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama